WE LOVE LUNCH

Lunchen in Zwolle

Eindelijk is het zover! Sinds 4 oktober kun je bij ons lunchen in Zwolle

Kom langs bij The Dublin House, dé plek in Zwolle waar lunchen een unieke ervaring wordt. Of je nu met vrienden wilt bijpraten, een zakelijke lunch hebt gepland of gewoon even snel iets lekkers wilt eten, ons lunchmenu is er voor iedereen.

Ontdek ons lunchmenu

Of je nu komt voor een uitgebreide lunch met vrienden, een zakelijke bijeenkomst, of gewoon voor een snelle hap, ons lunchmenu biedt voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in hartige hapjes, smakelijke sandwiches, verfrissende salades, of heerlijke pasta’s, ons menu zal je verrassen. Van klassieke Bitterballen en Bieterballen tot verleidelijke Irish Fried Chicken en diverse borrelplanken met heerlijke lekkernijen. Kom snel langs en ontdek de diversiteit van smaken en gerechten die The Dublin House te bieden heeft!

Bijzonder Lunchen in Zwolle bij The Dublin House

The Dublin House is een unieke combinatie van een Ierse pub en een landhuis met vier verschillende vertrekken. Het is een plek die zowel overdonderend als laagdrempelig is, met een gepassioneerd team dat klaarstaat om je te verwelkomen. Hier kun je eindeloos borrelen en genieten van uitstekend eten. Achter de bar staan ervaren bartenders die authentieke cocktails shaken. In The Tavern vind je een open keuken met houtskoolgrill, waar onze koks Cross Cultural City Life Food bereiden. Verwacht vers, eerlijk en kleurrijk bistro food met een Ierse twist. Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van bier, bitterballen en rugby, dan is The Library de place to be. En voor degenen die graag bij de open haard willen borrelen met familie, is er The Barn, compleet met een antieke schouw. The Dublin House biedt een unieke en bijzondere setting voor een onvergetelijke lunchervaring in Zwolle. Wanneer kom jij langs?