Skip to content

Bedrijfsborrel in Zwolle centrum?

Heb je iets te vieren? Dan moet je bij The Dublin House zijn! Je bedrijfsborrel of bedrijfsfeest? Je verjaardag of familiediner? Je jubileum of promotie? Onze gepassioneerde mensen leggen jou en je feestvierders graag in de watten. Geen zin in suf zitten, maar lekker aan de slag? Boek een cocktailworkshop of een whiskyproeverij! Onze bartenders weten letterlijk alles over cocktails en whisky. Wist jij bijvoorbeeld dat een feestje in the early days pas echt chique was met een gehuurde(!)  ananas op tafel? Zij wel! En ze hebben meer juicy details. Bij The Dublin House wordt jouw feest een topfeest. Onze pub is gezellig, intiem en ruim. We hebben alle ruimte voor een klein clubje, maar ook voor een groep vrienden of collega’s. En we zitten in hartje Zwolle. Kies een van onze borrelpakketten of laat het ons weten als jij iets wilt wat er niet tussen staat. We maken met alle liefde een feestje op maat!

Bedrijfsborrels Zwolle

De warme sfeer, unieke uitstraling,  en de centrale ligging maken onze pub tot de ideale locatie voor jouw bedrijfsborrel. Een gezellige VrijMiBo of een netwerkborrel, maar ook voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of een zakelijk diner. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je liever een ‘activiteit’ dan organiseren wij graag een cocktailworkshop, een whisky proeverij of een pub quiz.

Shake je eigen cocktails en leer de beste trucs om te garneren
Onze bartenders hebben the skills & the stories voor de perfecte workshop

Oudjaarsborrel Zwolle

Wil je je mensen bedanken voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar? Sluit dan het jaar af met een feestje en kom gezellig borrelen in ons café. Wij zorgen voor  small bites. The Dublin House serveert natuurlijk graag een portie bitterballen, maar ook gegrilde asperges of langzaam gegaarde spareribs en avocadonuggets. Wil je liever uitgebreid tafelen met je collega’s? Onze koks staan te vlammen achter de houtskoolgrill in de open keuken. Kies de lekkerste drie gangen uit onze kaart voor € 29,50. Heb je iets anders in gedachten, we horen het graag!

Nieuwjaarsborrel Zwolle

Geen beter begin van het jaar dan een feestje! Vier het nieuwe jaar en je goeie voornemens met vrienden, collega’s of familie. Kijk terug op het oude jaar en proost op het nieuwe. Maak een bruisende start met een borrel in The Dublin House. Vier het met een drankje en een hapje. Onze bartenders shaken meer dan 30 cocktails en we hebben ruim 70 soorten whisky op de fles. Kies een van onze borrelpakketten of shake je eerste cocktails met een van onze professionele bartenders in een cocktailworkshop. 

Weet jij al wanneer je op het nieuwe jaar wilt proosten? Plan je Nieuwjaarsborrel nu al, mail ons voor een offerte en reserveer alvast!

Kerstborrel en Kerstdiner Zwolle

You love it or hate it, maar de feestdagen komen er sowieso aan. Wil je Kerst, Oud en Nieuw of Sinterklaas vieren met familie, vrienden of collega’s? Maar niet opgeprikt aan een chique diner zitten? Kom naar The Dublin House voor een ongedwongen borrel of etentje! Een kerstdiner aan een lange tafel in The Tavern of juist gezellig intiem in Sally’s Corner aan de kerstborrel. Van sheperds pie tot rib eye, onze koks maken ze magnifiek! En de sfeer is perfect voor een feestje. Indrukwekkend, warm en laagdrempelig, zo beschrijven onze gasten het interieur van The Dublin House. Wat wil je nog meer!

Bedrijfsdinner Zwolle
Zelf shaken en proeven, leerzaam & lekker

Bedrijfsborrel en Bedrijfsdiner Zwolle

Een bedrijfsborrel of bedrijfsdiner in The Dublin House? Bij ons borrel je of eet je net even anders. Lekker relaxt in chesterfields rond een van de borreltafels in The Barn of met een spelletje aan onze hoge bartafels in The Library. Een bedrijfsetentje aan een grote tafel voor het hele team, met zicht op de bar en lekkere drankjes en happen op tafel. Onze koks grillen een heerlijke ribeye op de houtskoolgrill of ga voor burgers (veggie of vlees) met friet en een lekkere salade.

Workshop cocktails shaken Zwolle

Wil je samen met je collega’s iets leuks doen? Versterk de teamspirit met een cocktailworkshop van een van onze bartenders! Sommigen van hen reisden de hele wereld over. Ze hebben dus niet alleen de skills, maar ook de stories om van een workshop het perfecte bedrijfsuitje te maken. Interessant en lekker natuurlijk, want na het shaken en stirren drink je je eigen cocktails op.

Evenementen en Arrangementen

Heb jij andere ideeën voor een eigen event? Of zijn de borrel- of dinerpakketten niet precies wat je zoekt? Neem contact met ons op! We maken samen een plan voor je bedrijfsborrel, etentje of evenement en sturen je een offerte voor jouw wensen.